Träning med Sandro :)

Nyss hemkommen från stallet, har vart och tränat med Sandro på åkerby :)
Var julavslutning idag och vi fick hoppa en riktigt rolig bana, mycket svängar och klurigheter, och en trippelbarr, hualigen, gillar verkligen inte såna x'D Sandro hoppade faktiskt riktigt bra vissa språng, blev några kråkhopp också men det hör ju till ;D
Han är ju dock för töntig alltså, först var han rädd för sin egen skugga (hur många ggr har han inte sett den liksom?) Sen så efter ett tag när han gått runt ridhuset 100 ggr är det plötsligt superläskigt i alla hörn x'D dumdum.
Men när vi väl började hoppa släppte han det där och skötte sig fint. Han var även superfin mellan hindrerna också, jobbade i bra form och jag känner att jag rider på ett helt annat sätt nu, mycket mjukare än förut, bra Matilda!
När vi kom hem hade dock Sandro på något vänster lyckats sparka sig själv på baksidan av frambenet, uppe vid knät liksom, jävla karatekid. Som tur var var det inte särskilt djupt och såg rent och fint ut, och han kunde fortfarande böja benet och reagerade inte när man tröck runt det, så det är nog ingen fara. Frågan är ju bara hur i helvete han lyckats med det ;S Han måste fått det i transporten, för det fanns inte där innan xD

Håller på att försöka få upp en film från tävlingen i söndags på tuben, men den verkar dessvärre strejka lite, får se hur det går. Universums sämsta filmning men ibland ser man hur det går ;D haha.


Universums brusigaste bild från dagen ;D
Bjuder på en bild från dagen, fler hittar ni snart på Mate.Bilddagboken.se :)

Kommentarer
Postat av: Failtrollet

HAHA, hur lyckas man? ;o

2009-12-22 @ 23:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0